Agenda

Agenda / Activiteiten / Evenementen

In bovenstaande agenda zie je wanneer er workshops zijn, wanneer je mij op welke spirituele beurs kunt vinden en wanneer de “We weten het samen dag” gepland staan. Ook andere evenementen waar ik aan mee werk zal ik in deze agenda kunnen vinden.

Er zullen data zijn die ik alvast gereserveerd heb voor een workshop maar nog niet de afstemming binnen heb welk onderwerp dan behandeld gaat worden. Wil je op de hoogte blijven meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.

We weten het samendag

Op deze dag / middag gaan we Samen kijken wat er op dat moment speelt in jou leven, wat er aandacht van jou vraagt.
We beginnen met een (veganistische) lunch om even te landen, aan elkaar te wennen.
Vervolgens gaan we een kaartje (engelen, orakel of…) trekken, voer ik of mijn man John je tijdens een begeleide meditatie mee naar waar je een boodschap kunt ontvangen of een andere op dat moment afgestemde actie. Vervolgens gaan we elkaar ondersteunen bij het begrijpen / integreren van de boodschap die jij via de meditatie en de kaart(en) hebt gekregen.

Natuurlijk zal ik ook met mijn eigen helder weten bijdragen, aangeven wat er bij mij binnenkomt en dat kan een hele andere blik op dingen geven.

Waarom wil ik dit zo graag samen doen?
Naast dat ik het altijd weer een prachtige middag vind, ik het heerlijk vind om dit op ongedwongen wijze met andere mensen te delen……. en ik er energie van krijg.
Omdat ik ervaren heb dat je op zo’n dag met gelijkgestemden altijd juist die mensen tegen komt die jou kunnen helpen net iets dieper / verder te komen. En dat het delen van jouw eigen ervaring en wat jij daarvan hebt geleerd zo’n prachtig cadeau is die jij steeds opnieuw uit kunt pakken.

Er zijn maximaal 8 deelnemers, daarnaast zijn natuurlijk mijn man John en ik aanwezig.
(onze twee honden tel ik niet mee, hun inbreng zal er zeker zijn, precies zo als nodig is.)

Kosten voor deelname €20,-

Wil je graag op de hoogte worden gehouden stuur dan een mail naar info@jeweethetzelf.nl