Dierentolken

Tijdens een consult op een beurs kreeg ik het advies mij eens te verdiepen in het Dierentolken.
Ik had geen idee wat dat inhield maar aangezien ik altijd al een verbinding met de natuur en dieren voelde en zij een grote invloed op mij hadden was mijn nieuwsgierigheid gewekt. Daarnaast voelde het kloppend, het was zo’n onderwerp die steeds weer terug kwam in mijn gedachten. Dus ben ik de opleiding Communiceren met Dieren bij Mieke Zomer gaan volgen.

Oh wat heeft dat weekend veel met mij gedaan, sommige dingen waren gelijk zo duidelijk en logisch. Toen we echt zelf mochten gaan oefenen met elkaars huisdieren vond ik dat deels zo spannend, kwamen de twijfels kan ik dat wel en dan kwam de terugkoppeling, wat voelde het super om te horen dat ik het echt goed had gedaan.

Een simpel iets, de kleur van een muur die net geschilderd was, de bijzondere plek van de woonkamer en nog een aantal dingen die ik echt niet kon weten.
In de tijd daarna met plezier verschillende gesprekken met dieren gevoerd, heb ik mooie boodschappen door mogen gegeven.

Tot het moment kwam dat mijn zelfvertrouwen een best knauw kreeg, ik kon de boodschap van mijn eigen hond niet goed vertalen. Het heeft een tijd geduurd voordat ik kon accepteren dat er te veel emoties tussen zaten.
Angst voor dat wat ik eigenlijk wel wist maar niet wilde erkennen, zij zou maar kort in mijn leven blijven.

Maar het universum, mijn hogere zelf en spiritteam bleven er voor zorgen dat het steeds weer op mijn pad kwam, dan kwam er op de meest onverwachte momenten toch weer iemand voor een gesprek. Hierdoor begon mijn zelfvertrouwen steeds meer te groeien en zodat het moment kwam waarop ik weer wist “ja dit is ook een stuk wat ik graag doe”.

Wel is de loop van de jaren mijn kijk op de gesprekken met de dieren veranderd, het werd steeds duidelijker het gesprek met het dier is meestal een begin punt is. Het gaat niet alleen om wat er met het dier gaande is maar het gaat ook altijd om de mens die bij het dier hoort.

Het win-win gedeelte dat is zo prachtig, ik help het dier doordat deze kan aangeven wat zijn/haar doel is, wat hij/zij komt doen bij dit mens op dit moment, wat de boodschap is die de mens mag horen.
En voor de mens om te horen welke boodschap het dier heeft, waarom het bepaald gedrag vertoond, wat ze in de spiegel kunnen zien.

Dus weet dat wanneer je een gesprek bij mij aanvraagt dat je dan waarschijnlijk een spiegel voorgehouden gaat krijgen. Wat wil het gedrag, het probleem, de uitdaging aan jou vertellen.
Verwacht niet dat ik met een toverstafje zwaai waardoor het probleem opgelost wordt.
Vraag jezelf af wil ik echt de boodschap horen die mijn dier voor mij heeft.
Wil ik, mocht het nodig zijn, aan de slag gaan met wat het dier te vertellen heeft, wat deze nodig heeft.

Wat ik eerder lastig vond was een boodschap door te geven, de spiegel te onthullen en dan verder niets voor de mens (en dier) te kunnen doen. Dat is veranderd, nu kan ik de mensen ook begeleiden op het verdere pad. Begeleiden door coaching op dat wat er in de spiegel wordt aangetroffen, hierover kun je meer lezen op deze website.

Ik bied hiervoor twee verschillende consulten aan, de standaard en het uitgebreide.
Het uitgebreide consult is mijn absolute favoriet want hiermee kan het meeste gehaald worden uit het gesprek met jouw dier. Ik kan de boodschap meer verduidelijken want tijdens de zoomsessie heb ik ook nog verbinding met het dier. Vragen die mijn uitleg bij jou oproepen kunnen dan gelijk beantwoord worden. Vaak komt er tijdens het gesprek nog meer naar voren en dat hoeft niet alleen van het dier te komen.

Standaard consult
Je mag 1 vraag stellen welke ik tijdens het gesprek aan het dier ga stellen.
Je krijgt een verslag van het gesprek en dit wordt niet besproken.
De kosten hiervan zijn €75,- (incl.21% BTW)

Uitgebreid consult
Je mag meerdere vragen stellen.
Je krijgt een verslag van het gesprek en deze gaan we tijdens een zoomsessie uitgebreid bespreken.
De kosten hiervan zijn €100,- (incl.21% BTW)

Heb je eerder een standaard consult gehad en wil je toch nog graag het verslag bespreken dan kun je daarvoor een bespreek consult via Zoom aanvragen.
De kosten hiervoor zijn €60,- incl. 21% BTW