Tarieven ?

Als je een beetje bent zoals ik dan heb je eerst gekeken naar deze tarieven pagina om te weten “wat gaat het me kosten”. Maar wat als je nu eens gaat kijken wat het jouw gaat kosten als je niets veranderd……
Want daarom kom je bij mij terecht, iets in jouw leven loopt niet zoals jij het eigenlijk graag zou willen en jij bent bereidt om daarna te kijken, daar mee aan de slag te gaan.

Dus helaas moet ik je teleurstellen……
op deze pagina staan geen tarieven vermeldt.
Nu zal jij je afvragen waarom dan niet?
Daar is een simpel antwoord op:

Ik wil graag dat jij eerst gaat voelen of wat ik aanbied iets voor jou is of het bij jou past voordat jij het bedrag laat bepalen of jij het wel/niet gaat doen.

Zelf heb ik regelmatig een training of traject niet gedaan omdat ik het te duur vond. Dan koos ik eerder eentje die goedkopere of gratis was. Ik kan nu eerlijk zeggen dat die mij vaak niet hebben gebracht wat ik echt nodig had (of waar ik op hoopte), ze waren een prachtig opstapje maar ik kon daarmee niet verder “”reizen”, ging niet echt de diepte in, ik bleef meer aan de oppervlakte.

Pas op het moment dat ik er echt voor koos en durfde te investeren in mijzelf, in mijn persoonlijke groei begonnen de dingen in mijn “leven / wereld” op een dieper niveau te veranderen.
En weet je wat het prachtige was, op het moment dat ik vanuit afstemming, vanuit mijn ziel voor een traject / training koos …
Dat het universum op zo’n moment mij ging helpen, dat het geld (uit onverwachte hoek) er opeens toch was, dat er extra geld binnenkwam.

Soms was daar wel voor nodig dat ik een “aanwijzing/ingeving” van mijn hogere zelf / intuïtie volgde, om zo het universum en mijn hogere zelf de gelegenheid te geven mij hierbij te ondersteunen.

Wat betreft de dierentolk gesprekken is het anders, daarvoor staan de tarieven op die pagina vermeldt, Ook daarvoor wil ik je vragen, voel eerst goed welk soort consult past bij de vraag/vragen die jij hebt.