VIP dag samen

Een dag met alle aandacht voor jou
voor jou stuk wat mag groeien
voor wat jij wilt veranderen

Een hele dag samen waarin we met alle aandacht voor jou bezig gaan met het proces waar jij op dat moment in zit.

Deze dag is op onze prachtige plek hier in Leermens, met de tuin, de honden, het huis en de natuur die mee gaat helpen om jou te helpen duidelijkheid te krijgen. Ook kan het zijn dat blijkt dat voor jou een energetische behandeling nodig is of dat de kaarten iets te vertellen hebben.

Niet de oppervlakkige duidelijkheid, nee we gaan samen de diepte in, kijken onder de verschillende lagen wat daar verborgen ligt en nu klaar is om aangekeken te worden.

De dag begint om b.v. 10.00 uur en loopt tot 17.00 uur, het tijdstip gaan we natuurlijk samen afstemmen. Zoals de hele dag afgestemd is op jou aanwezigheid. Koffie, thee, lunch alles zit er al bij in.

Weet dat zodra jij je aanmeldt voor zo’n dag de energie / het universum al met de voorbereidingen gaat beginnen, dus als jij in de dagen / weken ervoor tegen dingen aanloopt kun je dat alvast met mij delen want de dag begint eigenlijk al op het moment van aanmelden.

Wil jij meer weten over deze dag neem dan contact met mij op, gaan we samen bespreken of het inderdaad iets voor jou is. Ook als jij zeker weet dit wil ik doen gaan we eerst een gesprek aan want voor mij is belangrijk om te voelen dat jij er echt klaar voor bent, dat jij dit commitment aan wilt gaan.

Je kunt mij bereiken via:
de contactpagina
of door een mail te sturen naar:
Info@jeweethetzelf.nl