We weten het samen dag

Deze middag organiseer ik samen met mijn man John Werkhoven.

Op deze dag kijken we samen naar wat er op dit moment aandacht van jou vraagt.
We beginnen om 12.00 uur met een (veganistische) lunch om even te landen, aan elkaar te wennen.
Vervolgens gaan we een kaartje (engelen, orakel of…) trekken, waarna ik of mijn man John je tijdens een begeleide meditatie mee voeren naar een plek waar je een boodschap kunt ontvangen of een andere op dat moment afgestemde actie.

Vervolgens gaan we elkaar ondersteunen bij het begrijpen / integreren van de boodschap die jij via de meditatie en de kaart(en) hebt gekregen.

Natuurlijk zal ik ook met mijn eigen helder weten bijdragen, aangeven wat er bij mij binnenkomt en dat kan soms een hele andere blik op dingen geven.

Waarom wil ik dit zo graag samen doen?
Naast dat ik het altijd weer een prachtige middag vind, ik het heerlijk vind om dit op ongedwongen wijze met andere mensen te delen……. en ik er energie van krijg.
Omdat ik ervaren heb dat je op zo’n dag met gelijkgestemden altijd juist die mensen tegen komt die jou kunnen helpen net iets dieper / verder te komen. En dat het delen van jouw eigen ervaring en wat jij daarvan hebt geleerd zo’n prachtig cadeau is die jij steeds opnieuw uit kunt pakken.

Er zijn maximaal 8 deelnemers, daarnaast zijn natuurlijk mijn man John en ik aanwezig.
(onze twee honden tel ik niet mee, hun inbreng zal er zeker zijn, precies zo als nodig is.)

Kosten voor deelname €20,- (ter plekke te betalen contact of via tikkie)

Wil je graag op de hoogte worden gehouden stuur dan een mail naar info@jeweethetzelf.nl
In mijn agenda kun je zien wanneer de volgende weer gepland is.